Jeep a prezentat șapte concepte cu ocazia Moab Easter Jeep Safari

Evenimentul Moab Easter Jeep Safari 2016 este tot mai aproape de debut, iar Jeep se ține de promisiune și prezintă cele șapte concepte speciale. Cele mai interesante produse cu care Jeep va deschide balul iubitorilor de off-road sunt , FC 150 și Wrangler Trailcat.

Jeep Crew Chief 715 are la bază versiunea Wrangler Unlimited și a fost dezvoltat pentru a celebra vechiul Kaiser M715. Astfel, conceptul folosește o serie de elemente de caroserie retro, jante de 20 de inchi și anvelope NDT. De asemenea, vedem un troliu și un sistem special de ridicare. Același look retro a fost folosit de Jeep și la interiorul lui Crew Chief 715.

Jeep® Crew Chief 715 Concept

Sub capota conceptului se află motorul V6 Pentastar de 3,6 litri cuplat la o cutie automată cu cinci rapoarte. Performanțele încă nu au fost anunțate.

Rămânem în zona retro cu FC 150. Conceptul este bazat pe șasiul lui Wrangler 2005 și vine cu axe speciale, cu jante de 17 inchi și cu anvelope dedicate semnate de BF-Goodrich.

Jeep® FC 150 Heritage Vehicle

Ultimul, dar nu cel din urmă concept asupra căruia ne-am îndreptat atenția poartă numele de Wrangler Trailcat. Dacă vrei un off-roader de top, atunci așa ar trebui să arate și să se miște. Sub capotă se afla, deja celebrul V8 de 6,2 litri de 707 CP. Resursele sunt puse în valoare de o cutie manuală cu șase trepte. Din punct de vedere estetic, totul a fost modificat pentru ușurință în off-road.

Jeep® Trailcat Concept

Alături de aceste trei concepte, Jeep va mai aduce la Moab Easer Saferi 2016 exemplarele Shortcut, Comanche, Renegade Commander și Trailstorm.

Via | WCF

Adaugă un comentariu