JLR anunță dezvoltarea unei divizii Heritage pentru Land Rover

În urmă cu puțin timp, grupul britanic Jaguar Land Rover a lansat divizia Jaguar Heritage. Cu ocazia Techno Classica Show din Essen, Germania, oficialii din Marea Britanie spun că pregăti și o divizie Heritage pentru marca Land Rover.

Conform oficialilor din Albion, viitoarea divizie Land Rover Heritage se va ocupa de piesele originale pentru modelele care au fost scoase din producție acum mai bine de 10 ani. Mai mult decât atât, compania britanică vrea să ofere piese de schimb pentru Defender pentru următorii 15 ani, urmând ca după aceea, sarcina să cadă pe umerii aceleiași divizii.

Land Rover Heritage va organiza și programul Drives, în cadrul căruia, participanții vor putea testa o mulțime de modele iconice pe terenul din Warwickshire.

“Suntem încântați să lansăm Land Rover Heritage, divizie care vine în perfectă completare cu recent introdusa Jaguar Heritage. Se estimează că 70% dintre mașinile Land Rover produse din 1948 au încă un proprietar ceea ce înseamnă că există o bază numeroasă de pasionați care să apeleze la serviciile Land Rover Heritage”, a declarat John Edwards, director JLR Special Operations.

Adaugă un comentariu