Lamborghini a adus la Geneva ediția specială Huracan Avio

Lamborghini a prezentat ediția specială Huracan Avio în cadrul Salonului Auto de la Geneva. Modelul producătorului italian va fi produs în doar 250 de exemplare și reprezintă un omagiu adus aviației.

Toată lumea știe că modelele produse de constructorul din Sant’Agata Bolognese sunt insipirate din domeniul aviației și al aeronauticii. Atât designul, cât și elementele de interior amintesc de avioanele militare, iar pentru asta Lamborghini a decis că au nevoie de o ediție specială.

Denumit Lamborghini Huracan Avio integrează finisaje interioare și exterioare speciale. De asemenea, apar o serie de detalii vopsite în alb sau gri care constratează cu nuanța caroseriei. Totodată, o dungă dublă disponibilă în alb sau gri a fost trasată de-a lungul plafonului și continuă până în partea de jos a capotei. Pe portierele lui Huracan Avio a fost integrat logo-ul L63. Litera L reprezintă Lamborghini, iar ’63 este anul în care compania a fost înființată. Totodată, logo-ul are și o emblemă tricoloră, similară simbolului care marchează naționalitatea aeronavelor.

Huracaìn LP 610-4 Avio_Interiors (1)

Conform oficialilor Lamborghini, noul Huracan Avio va fi disponibil în cinci versiuni de culori: Grigio Falco, Blu Grifo, Grigio Nibbio, Grigio Vulcano și Verde Turbine. La interior, regăsim același logo L63 plus o serie de elemente speciale.

Sub capota lui Lamborghini Huracan Avio se află același V10 de 5,2 litri care produce 610 CP. Accelerația de la 0 la 100 km/h are loc în 3,2 secunde, iar viteza maximă se cifrează la 325 km/h.

Adaugă un comentariu