Lamborghini Aventador Roadster preparat de DMC

DMC a pregatit un pachet exterior si un kit de performanta pentru Lamborghini Aventador Roadster. Botezat Primage, acesta ii ofera supercar-ului din Sant’Agata Bolognese un plus de agresivitate si sportivitate.

Partea frontala a lui Lamborghini Aventador Roadster vine cu o fustita noua pentru spoiler, cu praguri laterale modificate, cu prize de aer de dimensiuni generoase si cu jante noi. In partea posterioara a supercar-ului italian observam un difuzor de aer imbunatatit si un eleron masiv.

Citeste si: Lamborghini Aventador primeste haine noi din partea SR Auto Group

Conform oficialilor DMC, acest exemplar apartine unui client si a fost expus pentru prima data in cadrul unui eveniment desfasurat in Beijing, China.

Daca pachetul exterior a fost unul cu adevarat impresionant, sub capota, DMC ofera un plus de 20 CP pentru unitatea V12 de 6,5 litri. Astfel, Lamborghini Aventador Roadster by DMC dezvolta in total 720 CP. Din pacate, oficialii casei de tuning inca nu au anuntat noile performante ale supercar-ului din Sant’Agata Bolognese, insa cu siguranta acesta va face suta in mai putin de 3,0 secunde.

Citeste si: Lamborghini Huracan Arrow – Un nou proiect al romanului Marius Dumitrascu

Adaugă un comentariu