Land Rover Defender: viitorul model vine în 2019 și nu va avea cetățenie britanică

Land Rover Defender a fost scos din producție anul trecut, după o carieră impresionantă, de 67 de ani. Britanicii vor să lanseze un nou model pe piață în 2019, dar acesta nu va mai fi off-roaderul de școală veche pe care îl cunoaștem, ci unul modern, cu caroserie monococă. 

Viitorul Land Rover Defender, probabil cel mai așteptat model din istoria mărcii, va abandona arhitectura cu șasiu de tip scară în favoarea unei caroserii unitare, derivată din platforma D7U pe care sunt construite Range Rover și Range Rover Sport. Ca și în cazul acestor modele, aluminiul va juca un rol important, viitorul model fiind de așteptat să fie semnificativ mai ușor decât clasicul „Landy.

Chiar dacă nu va mai avea șasiu de tip scară – o caracteristică a celor mai titrate off-roadere de pe piață – Land Rover promite că viitorul Defender va fi în continuare cel mai capabil off-roader din segmentul său. Primul concept al viitorului model ar putea fi admirat anul viitor, înaintea lansării modelului de serie, prevăzută pentru 2019.

Citește și:

Un video interzis iubitorilor de mașini: Iată cum este distrus un Land Rover Defender nou-nouț!

BMW-ul de pe A1 care a băgat în sperieți șoferii. I-ar fi șicanat, apoi ar fi luat amenzi

Un TIR-ist din România s-a dat jos cu bâta la un alt șofer! Vezi ce a urmat! | VIDEO

Recuperare taxa auto. A fost publicată cererea care poate fi depusă la Fisc – FOTO

Au apărut foliile menite să-i sperie pe șoferii care dau flash-uri

Ca și în cazul modelului Defender clasic, vor exista versiuni cu două și patru portiere, în primul caz acoperișul fiind din pânză. Motorizările vor fi din familia actuală Ingenium. După toate aparențele, viitorul Defender nu va fi însă fabricat în Marea Britanie, unde în prezent toate fabricile Land Rover lucrează la capacitate maximă. Pentru producerea sa va fi comisionată noua fabrică JLR din Nitra (Slovacia).

via | autonews.com

Adaugă un comentariu