Lexus RX a debutat în cadrul Salonului Auto de la New York

Lexus a prezentat noua generație a SUV-ului RX în cadrul Salonului Auto de la New York. Astfel, cel mai generos model din această clasă oferit de niponi vine acum cu un ampatament mărit, cu un interior revizuit și cu tehnologii de ultimă oră.

La nivel estetic, noul Lexus RX se remarcă prin aceeași filosofie folosită de japonezi pe cele mai recente modele. Observăm grila radiatorului extrem de agresivă flancată de cele două blocuri optice cu tehnologie LED. Plafonul plonajt oferă impresia unui SUV coupe, în timp ce zona posterioară se face remarcată prin spoilerul agresiv și prin stopurile cu design special.

lexus rx (3)

Așa cum era normal, Lexus RX va fi disponibil și într-o versiune F Sport. Sub capota modelului nipon va exista o singură motorizare și anume, unitatea V6 de 3,5 litri benzină. Cei care vor să fie trecuți în dreptul ecologiștilor pot alege și varianta hibridă care propune același motor V6 ajutat de un propulsor electric.

În total, sistemul hibrid promite 300 CP, un consum redus de carburant și emisii de CO2 ceva mai mici. În plus, niponii spun că noua generație a lui Lexus RX aduce o dinamcă mai bună deși a crescut în dimensiuni.

Adaugă un comentariu