UPDATE – Lamborghini Aventador SV – Sold out după doar 3 luni

UPDATE: După doar trei luni de la deschiderea listelor de comenzi, Lamborghini a anunțat că toate cele 600 de exemplare ale lui Aventador Superveloce au fost achiziționate. 

200 de exemplare vor merge în America de Nord și de Sud, 200 se vor îndrepta către EMEA (Europa, Orientul Mijlocui, Africa), iar celelalte 200 vor popula străzile din regiunea APAC (Asia, Pacific)

————–

23.04.2015

UPDATE: Stephan Winkelmann, șeful Lamborghini, a anunțat în cadrul Salonului Auto de la Shanghai că proaspătul Aventador LP750-4 Superveloce va fi produs în doar 600 de exemplare.

Astfel, noul model din Sant’Agata Bolognese își va păstra caracterul de vehicul în ediție limitată, în condițiile în care Lamborghini a înregistrat creșteri impresionante în ultimii ani.

“Acest model reprezintă îmbinarea perfectă între tehnologia materialelor ușoare și a accesoriilor sofisticate. Aventador LP750-4 este cel mai put și emoțional model din gama actuală”, a declarat Winkelmann.

————-

26.03.2015

Update video: Lamborghini a publicat astăzi primul clip de prezentare cu noul Aventador Superveloce, modelul care a fost expus în premieră în cadrul Salonului Auto de la Geneva.

————-

5.03.2015

Lamborghini a prezentat noul Aventador SV (Super Veloce) în cadrul Salonului Auto de la Geneva. Vorbim despre cea mai performantă versiune a supercar-ului din Sant’Agata Bolognese care dispune de același motor V12 aspirat natural.

După o serie de modificări, acesta produce 750 CP, cu 50 CP mai mult față de versiunea din care derivă. În ceea ce privește exteriorul, Lamborghini Aventador SV are parte de câteva elemente estetice noi, fabricate din fibră de carbon. În urma acestor modificări, masa totală a scăzut cu 50 de kilograme.

Tot în urma schimbărilor estetice, Aventador SV dispune de o aerodinamică îmbunătățită.

Adaugă un comentariu