Live Geneva 2015 – Standul Bentley

Continuăm epopeea Geneva și ne mutăm în standul Bentley unde am putut face cunoștință cu Cotinental GT facelift și cu conceptul EXP 10 Speed 6.

La nivel exterior, Bentley Continental GT primește o grilă a radiatorului ceva mai mică, praguri restilizate, prize de aer modificate și spoilere îmbunătățite. De asemenea, în zona posterioară vedem cum capacul portbagajului a primit un design ușor modificat, iar spoilerul a fost și el restilizat. În ceea ce privește versiunea GT W12, aceasta va dezvolta 590 CP și 720 Nm din același motor W12 twin-turbo de 6,0 litri.

Detalii complete, aici.

Conceptul EXP 10 Speed 6 este un coupe sportiv care vine să prefigureze viitoarea direcție de design a companiei. Dacă la exterior look-ul modern poate fi regăsim din orice unghi ai privi mașina, la interior, lucrurile au fost concepute pentru a ne reaminti de tradiția producătorului în motorsport.

“Bentley EXP 10 Speed 6 reprezintă o viziune pentru viitorul brandului – un concept puternic, care depășește barierele banalului și care dispune de mult individualism”, a declarat Wolfgang Dürheimer, director executiv Bentley Motors.

Adaugă un comentariu