Mansory isi face de cap cu Rolls-Royce Ghost Series II

Mansory este unul dintre acei tuneri care dau nastere unor pachete hidoase. Din cand in cand, nemtii mai si gresesc si vin cu kit-uri extraordinare. Aceasta regula se aplica si in cazul acestui pachet dezvoltat pentru Rolls-Royce Ghost Series II.

La nivel exterior, modelul britanic a primit lumini diurne de tip LED, apripi laterale din fibra de carbon, o capota redesenata si praguri laterale modificate. De asemenea, in zona posterioara observam terminatii finale noi pentru sistemul de evacuare si o fustita pentru spoiler.

La final, amintim de jantele monobloc de 22 de inch incaltate cu pneuri semante Vredestein. In plus, tunerul Mansory a pregatit o unitate de control care poate micsora garda la sol cu pana la 50 de milimetri.

Citeste si: Audi S8 modificat de MTM

In ceea ce priveste motorizare, unitatea V12 de 6,6 litri dezvolta acum 652 CP si 1.050 Nm, resurse suficiente pentru o acceleratie de la 0 la 100 km/h in 4,3 secunde. Viteza maxima ajunge in dreptul valorii de 280 km/h.

Pentru interior, Mansory a pregatiti o multime de accesorii din aluminiu, lemn, fibra de carbon, iar tapiteria din piele se imbina perfect cu elementele din Alcantara.

Citeste si: BMW M4 GTRS Vorsteiner – Galerie foto extinsa

Sursa | Mansory

Adaugă un comentariu