Marca DS, lansată oficial în România. Acestea sunt ofertele din gama actuală

Brandul premium DS, afiliat Citroën, a ajuns și în România. Gama actuală a producătorului este formată din două modele inedite.

Citește și:

Citroen Ami One: conceptul electric care marchează centenarul companiei

Citroen a lansat o pereche de ochelari pentru răul de mișcare

În cadrul unui eveniment desfășurat joi, 21 noiembrie, la club The Face, brandul DS și-a anunțat oficial prezența în România. La eveniment au fost prezentate atât modelele actuale ale gamei – DS 3 Crossback și DS 7 Crossback – cât și prototipurile electrice DS 7 Crossback E-Tense și DS 3 Crossback E-Tense.

„Ambiția noastră este de a face din DS marca auto preferată a celor care apreciază rafinamentul, eleganța și confortul la superlativ’, a declarat Andrei Iaco, CEO Trust Motors, importator oficial al mărcilor Peugeot, Citroën și, mai nou, DS.

Marca DS se lansează în România

La locație au fost prezente, pe lângă modelele actuale din gamă, și două exemplare impecabile de Citroën DS, modelul legendar al anilor ’50 care a inspirat numele brandului. Citroën DS s-a bucurat de așa o popularitate încât în primele 15 minute de la deschiderea listei de comenzi, aceasta înregistra deja 750 de clienți. Până la finalul zilei, numărul a crescut până la 12.000; toate acestea se întâmplau cu mult înaintea Internetului.

Acum este mult mai simplu să descoperi și să achiziționezi modele DS, pe site-ul oficial al mărcii. Ambele modele actuale sunt reprezentanți ai segmentului crossover/SUV. DS 3 Crossback are prețuri începând de la 25.900 de euro, iar DS 7 Crossback pleacă de la 33.700 de euro.

Adaugă un comentariu