Mazda a prezentat două concepte noi. Muza a fost roadsterul MX-5

SEMA Show Las Vegas, cel mai generos salon de tuning, este în plină desfășurare, iar mulți dintre constructorii globali sunt prezenți cu diverse concepte gândite pentru a stârni interesul fanilor. Mazda este unul dintre producătorii care a ales să vină la SEMA cu două concepte bazate pe MX-5.

Primul dintre ele se numește MX-5 RF Kuro și are la bază versiunea MX-5 RF. Modelul prezent la SEMA a împrumutat suspensia față și sistemul de frânare de pe versiunea MX-5 Cup. În plus, niponii au optat pentru o evacuare specială și jante de 17 inchi încălțate cu anvelope BFGoodrich Rival G.

mazda-mx-5-rf-kuro-mx-5-speedster-evolution-8

Cel de-al doilea concept cu care japonezii s-au prezentat la SEMA se numește MX-5 Speedster Evolution. Pentru cei care au uitat, MX-5 Speedster a putut fi admirat în cadrul SEMA 2015, iar noua variantă este o evoluție a prototipului de anul trecut.

Noua Mazda MX-5 Speedster cântărește 898 de kilograme, cu 45 de kilograme mai puțin decât o făcea în 2015. Planșa de bord și instrumentarul au fost modificate, sistemul de frânare a fost și el schimbat, iar bateria a fost înlocuită cu una mai ușoară, dar la fel de performantă. Suspensia a primit și ea ceva modificări, iar exteriorul a fost vopsit în nuanța White Eter.

Adaugă un comentariu