Mercedes-AMG C63 Coupe Edition 1 – Poze și detalii oficiale

Mercedes-AMG a publicat primele fotografii și informații despre C63 Coupe și C63 S Coupe Edition 1. Versiunea coupe-ului de performanță poate fi comandată în două variante cromatice.

Prima dintre acestea se adresează doar variantei C63 S Coupe și oferă o caroserie vopsită în nuanța Magno Selenite Grey care integrează elemente fine de culoare galbenă. Aceeași nuanță a fost folosită de nemți pentru a colora dungile care străbat capota, plafonul și partea inferioară a portierelor.

Tot la nivel cromatic amintim și de jantele vopsite în culoarea Black Performance care ascund etrierele galbene ale sistemului de frânare ceramic.

mercedes-amg c63 coupe edition 1 (7)

Cea de-a doua temă pe care nemții o propun pentru Mercedes-AMG C63 Coupe și C63 S Coupe Edition 1 oferă dungi sport în culoarea Graphite Grey, iar opțional poate fi monatat și un sistem de frânare ceramic.

Pentru cei care vor să epateze și mai mult, germanii pun la dispoziție pachetul AMG Aerodynamics. Acesta oferă elemente vopsite în negru și aduce modificări ale spoilerelor, pragurilor laterale și difuzorului de aer.

La interior, scaunele AMG Performance tapițate în piele Nappa și brodate cu ață de culoare galbenă schimbă total atmosfera, iar volanul teșit în partea de jos și acoperit de material textil din microfibră DINAMICA completează aspectul vizual.

Citește totul despre performanțele lui Mercedes-AMG C63 Coupe și C63 S Coupe. 

În scurt timp vom reveni și cu detalii complete cu privire la viitorul Mercedes-AMG C63 Coupe DTM, versiune care a fost afișată în paralel cu Mercedes-AMG  C63 Coupe Edition 1 în fotografiile de prezentare.

Adaugă un comentariu