Mercedes-AMG GT R este cel mai nou membru Transformers

În urmă cu câteva săptămâni, regizorul Michael Bay ne anunța prin intermediul site-ului său că Chevrolet Camaro și Ford Mustang revin în partea a cincea a seriei Transformers.

Chevrolet Camaro va juca rolul lui Bumblebee, celebrul Autobot care a făcut furori în primele serii. În antiteză, Fordul Mustang o să intre în rândul Decepticonilor și va purta denumirea de Barricade.

Dar astăzi, Michael Bay ne anunță că vom mai vedem un Transformers la treabă. Vorbim despre noul Mercedes-AMG GT R, cea mai potentă versiune de stradă dezvoltată până acum de germani.

AMG GT R o să joace rolul lui Drift, un Autobot gândit să ajute la salvarea omenirii. Fanii francizei Transformers cu siguranță cunosc numele de Drift, întrucât, în episodul anterior, rolul fusese interpretat de un Bugatti Veyron.

Noul Mercedes-AMG GT R folosește același motor V8 de 4,0 litri biturbo care produce 585 de cai putere și 700 Nm. De asemenea, produsul germanilor este mai ușor cu 90 de kilograme, iar în aceste condiții, accelerația de la 0 la 100 km/h are loc în 3,6 secunde.

Via | MichaelBay

Adaugă un comentariu