Mercedes-Benz A45 AMG preparat de GAD Motors

Casa de tuning GAD Motors a prezentat primele imagini si detalii cu viitorul pachet estetic si de performanta dedicat hot hatchului Mercedes-Benz A45 AMG.

La nivel exterior, modelul din Stuttgart a primit o caroserie vopsita intr-un verde special, alaturi de o multime de accesorii menite sa imbunatateasca aerodinamica, dar si aspectul masinii.

Partea frontala este dominata de prizele de aer integrate in spoiler, in timp ce partea posterioara dispune acum de un difuzor de aer nou si de un eleron masiv, dar decent din punct de vedere al design-ului.

Pentru ca ecuatia sa fie completa, GAD Motors a montat si un set de jante de 19 inch, semnate OZ, pe care le-a incaltat cu un pneuri de provenienta Pirelli.

mercedes-benz a45 amg (3)

Citeste si: Infuzie de putere pentru Mercedes-Benz A45 AMG din partea VATH

Cea mai importanta modificare pregatita de GAD Motors consta in remaparea unitatii ECU. In urma acestui artificiu, unitatea turbo de 2,0 litri este capabila sa produca 430 CP si 550 Nm, cu 70 CP mai mult fata de versiunea de serie.

In aceste conditii, sprintul de la 0 la 100 km/h are loc in 4,1 secunde, cu 0,5 secunde mai bine fata de modelul oferit de nemti, iar acceleratia de la 0 la 200 km/h se produce in doar 14,3 secunde.

Citeste si: Mercedes-Benz S63 AMG Coupe isi arata coltii cu ajutorul Voltage Design

Adaugă un comentariu