Mercedes-Benz Clasa C modificat de Brabus

Brabus, tunerul de casa Mercedes-Benz, a pregatit un pachet de caroserie si un kit de performanta pentru noul Clasa C.

Multumita modificarilor exterioare, sedanul german dispune de un look mult mai agresiv si mai sportiv, dar pastreaza aceeasi nota eleganta. Kit-ul de caroserie include spoilere noi, praguri laterale modificate, un difuzor de aer imbunatatit si o evacuare cu patru tevi de esapament. De asemenea, vedem un eleron discret, pozitionat pe portbagaj si jante cu diametrul cuprins intre 18 si 20 de inch in diverse forme.

Citeste si: Mercedes-Benz G63 AMG 6×6 „binecuvantat’ de Carlsson

Tot pentru un plus de agresivitate, dar si pentru ceva mai multa manevrabilitate, garda la sol a fost redusa multumita unui set de suspensii de provenienta Bilstein.

In dreptul pachetului de performanta, Brabus anunta aparitia kit-ului PowerXtra B20.2. Acesta va fi instalat doar pe versiunea C200 si promite un plus de 41 CP si 30 Nm. In aceste conditii, sprintul de la 0 la 100 km/h are loc in 7,0 secunde, in timp ce viteza maxima se opreste in dreptul valorii de 242 km/h.

Citeste si: Mercedes-Benz A45 AMG preparat de GAD Motors

Pe viitor, Brabus va oferi si kit-ul PowerXtra D3. Acesta va merge catre versiunea C220 BlueTEC si ii va oferi unitatii diesel un plus de 50 CP.

Adaugă un comentariu