Mercedes-Benz Clasa E, preparat de Brabus

Încă de la început, tunerul Brabus a pus ochii pe modelele produse de Mercedes-Benz. Iar noua Clasa E nu a scăpat de ochiul și mâna ageră a specialiștilor Brabus. Conform comunicatului de presă, Brabus a pregătit un kit de exterior, ceva modificări interioare, dar și un pachet de performanță pentru Clasa E.

Pentru început, Brbaus oferă rame noi pentru prizele de aer, o fustiță specială pentru spoilerul față și chiar și un eleron discret pentru capacul portbagajului. Nu în ultimul rând, Brabus oferă un difuzor de aer special și jante cu design nou cu dimensiuni cuprinse între 18 și 21 de inchi. Interiorul Clasei E a primit din partea Brabus piele de înaltă calitate, accesorii acoperite cu Alcantara și logo-ul Brabus care poate fi iluminat în 64 de nuanțe diferite.

În ceea ce privește performanța, Brabus a redus garda la sol cu până la 30 de milimetri, iar motorizările pot fi comandate cu kit-uri speciale. Versiunea E350d poate primi un plus de 50 CP și 100 Nm. În aceste condiții, accelerația de la 0 la 100 km/h are loc în 5,7 secunde, iar viteza maximă rămâne limitată la 250 km/h.

Dacă ai în garaj varianta E220d, atunci kit-ul D3 oferă doar 27 CP în plus și încă 50 Nm pentru un total de 219 CP și 450 Nm. Din păcate, oficialii Brabus nu au declarat nimic cu privire la performanțele acestei versiuni.

Cei care au în garaj varianta E200, kit-ul B20 oferă un total de 221 CP și 330 Nm. Nici pentru această variantă nu au fost oferite noile performanțe.

Adaugă un comentariu