Mercedes-Benz GLS – Poze și detalii oficiale

Mercedes-Benz a publicat primele imagini și detalii cu GLS. Avem în față o versiune revizuită a lui GL care a fost rebotezată conform noii nomenclaturi a nemților.

Modelul din Stuttgart vine cu o serie de modificări ale exteriorului, cu un habitaclu revizuit și cu o gamă de motoare updatată.

Mercedes-Benz GLS – Exterior

Din punct de vedere estetic, Mercedes-Benz GLS integrează o parte frontală ușor revizuită cu blocuri optice restilizate, cu o grilă îmbunătățită și cu un ușor retuș asupra spoilerului. Semnătura grafică a stopurilor, design-ul modificat al jantelor și noile culori pentru caroserie vin să completeze pastelul gândit de Mercedes-Benz în cazul lui GLS.

Mercedes-Benz GLS – Interior

La interior, poate cea mai importantă modificare constă în integrarea noii generații a sistemului de infotainemnt care folosește un ecran independent de 8 inchi. De asemenea, nemții au optat pentru un volan revizuit, pentru noi versiuni de tapițerie și pentru aeratoare ușor restilizate.

The new Mercedes-Benz GLS

De asemenea, Mercedes-Benz pune la dispoziție pachetul Exclusive care promite accesorii de calitate superioară pentru interior.

Din punct de vedere al sistemelor de siguranță și a celor de asistare a șoferului, Mercedes-Benz GLS oferă o suită generoasă chiar și pe versiunile standard. Suspensiile Airmatic au fost revizuite și aduc cu sine funcția Active Curve Control, dar și opțiunea de majorare a gărzii la sol până la 306 mm. Sistemul Dynamic Select a fost și el îmbunătățit și propune șase moduri de rulare.

Mercedes-Benz GLS – Motorizări

În dreptul motorizărilor, Mercedes-Benz anunță o serie de creșteri ale puterii oferite până acum de vechile versiuni. Astfel, Mercedes-Benz GLS 350 d 4MATIC propune 258 CP și 620 Nm, versiunea GLS 400 4MATIC oferă 333 CP și 480 Nm dintr-un motor pe benzină V6 bi-turbo de 3,0 litri, în timp ce GLS 500 4MATIC se laudă cu 455 CP și 700 Nm. Vârful de gamă va fi reprezentat de versiunea Mercedes-AMG GLS 63 4MATIC care oferă acum 585 CP și 760 Nm. Toate versiunile vin alături de transmisia automată cu 9 rapoarte 9G-Tronic (opțional poate fi echipată cu o cutie de transfer și un diferențial central blocabil), excepție făcând versiunea GLS 63 care folosește cutia AMG Speedshift 7G-Tronic .

Adaugă un comentariu