Mercedes-Benz SL facelift – Poze și detalii oficiale

Update: Mercedes-Benz a prezentat noul SL facelift în cadrul Salonului Auto de la Los Angeles. Iată lista completă de motorizări a celui mai mare roadster oferit de nemți.

2016 Mercedes-Benz SL – Motorizări

[table id=544 /]

———–

13.11.2015

După doar câteva zile de la publicarea primei imagini oficiale cu viitorul SL facelift, Mercedes-Benz oferă o galerie foto completă cu cel mai mare roadster al său.

După cum deja vă anunțam, Mercedes-Benz SL facelift are acum o grilă nouă, blocuri optice inspirate de cele regăsite pe AMG GT, iar partea posterioară se laudă cu stopuri restilizate. De asemenea, vedem un difuzor de aer ceva mai generos, iar terminațiile sistemului de evacuare au elemente cromate.

2016 mercedes-benz sl facelift (12)

La interior, Mercedes-Benz SL facelift primește un sistem de infotainment revizuit care integrează acum un ecran mai mare. De asemenea, vedem ornamente noi și un comutator revizuit pentru selectarea modurilor de rulare.

Pentru moment, oficialii Mercedes-Benz încă nu au oferit detalii cu privire la gama de motorizări, însă știm că acestea vor fi oferite și împreună cu transmisia automată 9G-Tronic. Pe lista de opționale, clienții vor regăsi și sistemul Active Body Control. Cu detalii complete despre noul Mercedes-Benz SL facelift vom reveni după debutul programat în cadrul Salonului Auto de la Los Angeles.

Adaugă un comentariu