Mercedes-Benz SLC – Poze și detalii oficiale

Mercedes-Benz a publicat primele imagini și informații oficiale cu noul SLC. Pe scurt, vorbim despre o versiune restilizată a lui SLK, cel mai mic roadster din gama germanilor.

La nivel estetic, Mercedes-Benz SLC integrează un spoiler frontal nou, o grilă revizuite, blocuri optice restilizate cu lumini de zi integrate. De asemenea, spoilerul posterior a fost și el modificat, stopurile au primit un design un pic mai atractiv, iar terminațiile sistemului de evacuare duble au acum o formă îmbunătățită.

Cât despre plafonul lui Mercedes-Benz SLC, acesta a fost și el îmbunătățit și poate fi ridicat sau coborât până la viteze de 40 km/h.

Mercedes-Benz SLC – Interior

La interior, lucrurile nu s-au modificat masiv. Volanul a fost modificat, panoul de instrumente este și el revizuit, iar o serie de accesorii din aluminiu au primit și ele un look nou. De asmenea, Mercedes-Benz a introdus pe SLC noul sistem de infotainment COMAND alături de ecranul de șapte inchi.

Mercedes-Benz SLC, R 172, 2015

Mercedes-Benz SLC – Motorizări

Sub capotă, Mercedes-Benz SLC va fi disponibil cu cinci motorizări diferite. Versiunea entry level poartă denumirea de SLC 180 și folosește motorul de 1,6 litri. Acesta ofera 156 CP la 5.300 rpm și 250 Nm între 1.200 și 4.000 rpm. Consumul de carburant se cifrează la 5,6 l/100 km, iar emisiile de CO2 ajung la 127 g/km. Singurul diesel disponibil în gamă va fi disponibil sub denumirea de SLC 250d. Vorbim despre unitate de 2,1 litri de 204 CP și 500 Nm. Accelerația de la 0 la 100 km/h are loc în 6,6 secunde, iar viteza maximă se oprește în dreptul valorii de 245 km/h.

Versiunile SLC 180 și SLC 200 vor fi disponibile fie cu transmisia manuală în șase rapoarte, fie alături de cutia 9G-Tronic, în timp ce restul variantelor utilizează doar cutia automată.

În plus, Mercedes-Benz introduce pe SLC și sistemul Dynamic Select prin intermediul căruia, șoferul poate controla într-un mod mai faci răspunsul motorului, al transmisie, al direcției și al suspensiei.

Lista completă cu motorizările lui Mercedes-Benz SLC

[table id=547 /]

*Valorile dintre paranteze sunt pentru motoarele echipate cu transmisia 9G-Tronic.

Adaugă un comentariu