Mini Countryman JCW facelift rămâne cu 306 CP, primește suspensii mai bune

Mini a prezentat imagini și informații cu versiunea de performanță Countryman John Cooper Works, care aduce schimbări estetice și noutăți tehnologice.

Citește și:

Mini Countryman primește un facelift subtil. Iată ce noutăți aduce

MINI Countryman poate fi echipat cu un cort pentru acoperiş

Mini Cooper S E Countryman ALL4: Primul Mini hibrid din istoria mărcii

La o lună după prezentarea noului Countryman facelift, Mini aduce în fața publicului și versiunea sa de performanță, care păstrează în mare parte noutățile modelului standard.

În termeni de performanță, Countryman John Cooper Works se mândrește cu un sprint 0-100 km/h la fel de rapid ca înainte: 5,1 secunde. Sub capotă ascunde unitatea de 2,0 litri, supraalimentată, cu 306 CP și 450 Nm, conectată la roți printr-o transmisie automată cu opt trepte și sistemul de tracțiune integrală All4.

La exterior, schimbările sunt foarte subtile: farurile, stopurile și grila au fost ușor modificate, iar sistemul de evacuare are terminații noi. Jantele de 18 inci sunt oferite standard, iar clienții pot opta între două noi culori de caroserie: White Silver Metallic și Sage Green Metallic. Estetica lui Countryman JCW poate fi acum augmentată cu pachetul Piano Black, care aduce inserții de culoare neagră. La interior, noul Countryman JCW primește instrumentar de bord digital, cu diagonala de 5 inci, și ecran central tactil de 8,8 inci.

Dacă sistemul propulsor nu aduce noutăți, pentru trenul de rulare inginerii au pregătit suspensii îmbunătățite. Sistemul de amortizoare adaptive poate fi bifat în lista de opționale.

Mini Countryman John Cooper Works va fi disponibil din toamna acestui an.

Adaugă un comentariu