Mitsubishi L200 și ASX Geoseek – Aventurierii

Mitsubishi are planuri mari pentru Salonul Auto de la Geneva. Japonezii vor expune faceliftul operat pe ASX, conceptul eX, dar și versiunea specială Geoseek dezvoltată special pentru L200 și ASX.

Pachetul Geoseek integrează o serie noi de elemente de design și câteva accesorii care se adresează iubitorilor de natură. Caroseria ambelor modele a fost vopsită în nuanța Solid Pearl Grey și prezintă o serie de elemente cromate. Acestea au fost amplasate în zona proiectoarelor de ceață, a jantelor, a aripilor și pe eleronul spate.

De asemenea, grila a fost modificată, carcasele oglinzilor, înlocuite, iar pe plafon a apărut și un portbagaj pentru biciclete.

mitsubishi l200 geoseek

După cum era de așteptat, Mitsubishi L200 Geoseek primește un set de lumini suplimentare și elemente noi de ancorare, în timp ce ASX integrează proiectoare cu lumini LED.

Cât despre interior, Mitsubishi ne anunță că vom vedea o tapițerie de culoare neagră presărată cu elemente vopsite în portocaliu.

Cu detalii complete despre noile Mitsubishi L200 Geoseek și ASX Geoseek vom reveni după debutul programat în cadrul Salonului Auto de la Geneva.

Adaugă un comentariu