Mitsubishi Pajero Sport – Imagini și detalii oficiale

Mitsubishi a prezentat noua generație a lui Pajero Sport. Modelul este dedicat piețelor din Thailanda, Rusia, Australia, Africa și Orientul Mijlociu și va ajunge la dealeri începând cu anul 2016.

Partea frontală a lui Mitsubishi Pajero Sport a fost încadrată în spiritul Dynamic Shield, iar luminile cu LED și accesoriile cromate completează look-ul SUV-ului nipon. După cum era de așteptat, Pajero Sport a preluat o serie de elemente de design atât de pe L200, cât și de pe conceptul GR-HEV, prototip dezvelit în urmă cu doi ani în cadrul Salonului Auto de la Geneva.

mitsubishi pajero sport (6)

La interior, mare parte dintre accesorii au fost preluate de pe pick-upul L200, însă există și modificări suplimentare. Amintim aici de scaunele îmbrăcate în piele, de finisajul glosy al elementelor de bord și de frâna de mână cu acționare electrică.

Sub capotă, Mitsubishi Pajero Sport va avea un motor turbodiesel de 2,4 litri MIVEC. Oficialii japonezi încă nu au anunțat performanțele acestuia, însă pe L200, aceeași unitate vine în două versiuni. Una de 154 CP și 380 Nm și una de 181 CP și 430 Nm.

Momentan, nu știm dacă Pajero Sport va ajunge și în Europa sub aceeași formă și cu aceeași motorizare.

Adaugă un comentariu