Mustangul lui Ken Block are de astăzi 1.400 CP

Totul a început acum câțiva ani pe vremea când Ken Block căuta o mașină pentru filmarea Gymkhana 7. Americanul s-a îndrăgostit atunci de un Ford Mustang din 1965 pe care l-a modificat împreună cu echipa sa.

În urma schimbărilor, acel Ford Mustang era capabil să producă 854 CP și 975 Nm, resurse pe care le punea pe șosea cu ajutorul unui sistem de tracțiune integrală special gândit.

Dar Ken Block a realizat că 845 CP sunt prea puțini, motiv pentru care s-a gândit să facă ceva mai multe modificări motorului V8 Roush Yates de 6,7 litri. În acest moment, propulsorul produce 1.400 CP, iar Ken Block spune despre acel Mustang că este cea mai înfricoșătoare mașină cu care a mers vreodată.

În afara infuziei de putere, Ken Block a decis să schimbe și ceva pe la exterior. Astfel, Mustangul a primit pachetul vizual de pe fostul FOrd Escort Mk2 RS pe care l-a prezentat în urmă cu un an.

Pentru moment, nu știm dacă Block are de gând să folosească această mașină pentru filmarea episodului zece din Gymkhana.

Via | Ken Block

Adaugă un comentariu