Nissan Rogue (X-Trail) primește un facelift – Poze și detalii oficiale

Nissan a publicat imagini și detalii oficiale cu Rogue, denumirea folosită pe piața din SUA pentru X-Trail. Pentru moment, nu știm când va opera Nissan aceleași modificări și pe X-Trail, însă există zvonuri care spun că în primăvara anului viitor vom face cunoștință cu versiunea revizuită a SUV-ului japonez.

Din punct de vedere estetic, Nissan Rogue vine cu o grilă revizuită, cu blocuri optice și mai ascuțite, dar și cu un spoiler modificat. În urma acestor modificări, Rogue oferă un design mult mai masculin și mai dur, iar acest lucru nu are cum să nu ne bucure. În zona posterioară, Nissan a modificat stopurile, în timp ce designul jantelor completează tabloul estetic gândit de japonezi.

2017-nissan-rogue-facelift-x-trail-facelift-7

Interiorul primește acum materiale de o calitate și mai bună, în timp ce Nissan a pregătit și o serie de culori speciale. Totodată, oficialii producătorului japonez anunță o avalanșă de sisteme de siguranță, însă nu știm câte dintre acestea vor ajunge și pe versiunea europeană. Același lucru se aplică și motorizărilor.

Adaugă un comentariu