Noua generație de rulote Mercedes-Benz Vito Marco Polo – Poze și detalii oficiale

În urmă cu un an, Mercedes-Benz ne prezenta primul exemplar Vito Marco Polo. Rulota pregătită de germani a prins la public, iar acum Mercedes-Benz pregătește o serie de îmbunătățiri.

Mercedes-Benz Vito Marco Polo în versiunea revizuită va fi expusă cu ocazia Caravan Salon din Dusseldorf, Germania, eveniment care își va deschide porțile la începutul săptămânii viitoare. Noul Vito Marco Polo va integra pachetul exterior Sport, jante de 17 inchi, dar și un sistem de infotainment revizuit.

Citește și: Mercedes-Benz Marco Polo – Sau cum viata la rulota devine lux

Tot la Dusseldorf, Mercedes-Benz o să vină și cu versiunea Vito Activity Edition. Aceasta se adresează clienților care nu vor să investească prea mult într-o rulotă, dar care își doresc momente plăcute atunci când pleacă în concediu. Diferențe majore se observă în dreptul elementelor cosmetice și în gama de motorizări.

2016-mercedes-benz-vito-marco-polo (8)

Și pentru că tot am ajuns la unități de propulsie, nemții spun că versiunea entry-level propune unitatea de 88 CP și tracțiune față, în timp ce vârful de gamă promite 190 CP și tracțiune integrală.

Adaugă un comentariu