Audi Q2 primește facelift: retușuri estetice și tehnologie actualizată

SUV-ul subcompact din Ingolstandt, Audi Q2, se laudă cu o nouă față și cu o serie amplă de tehnologii de siguranță. Iată ce aduce nou.

Citește și:

ABT sărbătorește 125 de ani cu un monstru de Audi RSQ8!

Șoferul unui Audi a aflat pe pielea sa că mașina nu merge pe apă (VIDEO)

Cât poți să mergi cu un Audi RS7 după ce s-a aprins martorul de realimentare? (VIDEO)

Audi a prezentat imagini și informații cu noul Q2, care a fost recent actualizat printr-un facelift. La exterior, SUV-ul mezin de la Audi este cu 20 mm mai lung și se laudă cu o nouă grilă octogonală, faruri cu LED și un spoiler frontal redesenat. În versiunea de echipare S Line, prizele de aer sunt mai generoase. Opțional, clienții pot opta pentru faruri cu tehnologie Matrix LED. În partea din spate, o modificare notabilă ar fi difuzorul de aer integrat în spoiler.

Audi Q2 este acum oferit cu o gamă extinsă de culori, faceliftul aducând o suită de cinci noi nuanțe: Apple Green, Manhattan Gray, Navarra Blue, Arrow Gray și Turbo Blue.

La interior, noul Audi Q2 se laudă cu opt versiuni de tapițerie, un instrumentar de bord digital Audi Virtual Cockpit de 12,3 inci și un ecran central de 8,3 inci.

La capitolul tehnologii de siguranță, Audi Pre Sense Front și sistemul de avertizare la părăsirea benzii de rulare vor fi oferite standard. Dotările opționale sunt acum grupate în trei categorii.

Pachetul Drive oferă pilot automat adaptiv și sistem de citire al semnelor de circulație. Acestea pot lucra și împreună: cu pilotul automat activat, Q2 își va putea modifica viteza de rulare în funcție de indicațiile semnelor de circulație.

Pachetul Park vine cu o cameră video de marșarier și un asistent la parcare. Pachetul Safety plusează cu un asistent pentru unghiul mort și cu un sistem pentru monitorizarea traficului din spatele mașinii.

Sub capotă, Audi Q2 facelift debutează cu versiunea 35 TFSI: un motor pe benzină, de 1,5 litri, cu 150 de cai-putere și 250 de Newtoni-metru, cuplat unei transmisii manuale cu șase trepte. Opțional, poate fi configurat cu o automată cu șase trepte.

Lista de pre-comenzi pentru Audi Q2 va fi deschisă începând cu luna septembrie. Prețul în Germania pentru versiunea de lansare Edition One 35 TFSI este de 25.000 €.

Adaugă un comentariu