Numai trei is norocoase: Programul Rabla 2016 a fost prelungit

Ministerul Mediului a anunțat că tichetele pentru programul Rabla 2016 vor fi suplimentate încă o dată. Acum, autoritățile pun la dispoziție încă 3.538 de vouchere, în valoare de aproximativ 23 de milioane de lei. Totodată, programul de depunere a dosarelor a fost prelungit până la 10 decembrie 2016.

„Această nouă suplimentare, în valoare de aproximativ 23 de milioane de lei, confirmă succesul istoric pe care l-a înregistrat, anul acesta, programul Rabla. Cumulând bugetul iniţial al Programului şi suplimentările din iulie şi octombrie, ne aşteptăm să depăşim 25.000 de beneficiari, până la sfârşitul anului. Interesul faţă de programul Rabla continuă să fie foarte ridicat şi mă bucur că am reuşit să identificăm resursele pentru a înlocui şi mai multe maşini vechi cu autovehicule noi, mai puţin poluante’, a declarat Cristiana Paşca Palmer, ministrul Mediului, Apelor şi Pădurilor.

Mai mult decât atât, a fost introdusă și posibilitatea prelungirii până la 21 martie 2017 a valabilității contractelor de finanțare nerambursabilă încheiate de producătorii validați cu AFM.

Via | News

Adaugă un comentariu