Oficial: Alfa Romeo 4C Spider se “dezbracă” de secrete și pentru americani

Deși mai sunt câteva ore până la deschiderea oficială a Salonului Auto de la Detroit, o serie de constructori au publicat deja informațiile complete și detaliile cu viitoarele premiere.

Același lucru s-a aplicat și în cazul lui Alfa Romeo care ne-a prezentat noul 4C Spider. Așa cum probabil deja știți, europenii au făcut deja cunoștință cu această versiune, în cadrul Salonului Auto de la Geneva.

 

Alfa Romeo 4C Spider – Design

La exterior, noua Alfa Romeo 4C Spider dispune de câteva modificări minore, alături de apariția plafonului demontabil. Blocurile optice au fost revizuite discret, partea posterioară dispune de un difuzor de aer îmbunătățit și de un spoiler optimizat. Tot în zona din spate observăm stopurile cu tehnologie LED și evacuarea montată central și semnată de Akrapovic.

Conform oficialilor italieni, noul Alfa Romeo 4C Spider poate fi comandat în 7 nuanțe de caroserie, în timp ce la interior vor fi puse la dispoziție 6 versiuni de echipare. Așa cum era normal, Alfa Romeo 4C Spider are o masă totală mai mare cu 10 kilograme, însă oficialii italieni spun că performanțele nu au fost afectate în niciun fel.

 

Alfa Romeo 4C Spider – Motorizare

Sub capota lui 4C Spider se află același motor de 1,75 litri turbo capabil să ofere 237 CP și 350 Nm. Resursele sunt puse în valoare cu ajutorul unei transmisii cu dublu-ambreiaj. Acestea fiind zise, accelerația 0 – 96 km/h se desfășoară în 4,1 secunde. Conform oficialilor italieni, americanii vor putea admira noul 4C Spider începând cu această vară.

Adaugă un comentariu