UPDATE: Dacia Lodgy Stepway si Dacia Dokker Stepway – Prețuri pentru piața din România

UPDATE: Oficialii Dacia au anunțat că începând cu luna aprilie, noile Dacia Lodgy Stepway si Dacia Dokker Stepway sunt disponibile și pe piața din România. Lodgy Stepway şi Dokker Stepway sunt disponibile în cinci nuanțe, printre care și o culoare nouă, botezată Bleu Azurite.

Cele două versiuni noi oferite de Dacia completează gama actuală, fiind dotate cu numeroase echipamente (disponibile în serie sau opțional): sistemul de navigaţie și multimedia MEDIA NAV, aer condiționat, regulator-limitator de viteză (cruise control), asistenţă la parcarea cu spatele.

În ceea ce privește prețurile, acestea variază între 12.500 de euro pentru Lodgy Stepway echipat cu unitatea 1.6 MPI de 85 CP şi 15.200 de euro pentru acelaşi model comandat cu propulsorul 1,5 dCI de 110 CP.

Dacia Dokker Stepway pornește de la 13.320 de euro pentru versiunea 1.2 TCe 115 CP și 14.120 de euro pentru varianta echipată cu motorul 1.5 dCi de 90 CP.

Notă: Prețurile sunt exprimate în euro cu TVA inclusă.

————

17.09.2014

Dacia va expune in cadrul Salonului Auto de la Paris noile Lodgy Stepway si Dokker Stepway. Informatiile vin din partea producatorului roman si sunt insotite de detalii generoase cu privire la motorizari si design.

Pentru inceput, Lodgy si Dokker in versiunea Stepway vor aborda un temperament mai robust si o personalitate puternica, sosind cu un look inspirat de segmentul crossoverelor.

 

Exterior – Dacia Lodgy Stepway si Dacia Dokker Stepway

Cele doua versiuni vor sosi cu bare de protectie fata (si spate pentru Lodgy) in culoarea caroseriei, scuturi fata/spate si rame pentru proiectoarele de ceata cromate, dar si cu praguri de culoare neagra. De asemenea, cele doua versiuni Stepway ne vor delecta cu pasaje pentru roti in culoarea neagra si cu ornamente Dark Metal pentru barele de amarare ale portbagajului, oglinzile exterioare si jantele din aluminiu.

Conform oficialilor Dacia, Lodgy Stepway si Dokker Stepway vor fi disponibile in cinci nuante de caroserie, printre care si culoarea Bleu Azurite.

DACIA LODGY STEPWAY (J92) - PHASE 1

 

Interior – Dacia Lodgy Stepway si Dacia Dokker Stepway

La interior, cele doua modele de la Mioveni in versiunea Stepway vor sosi cu o tapiterie specifica cu broderii si cusaturi de culoare albastra. Atat ceasurile de bord, cat si aeratoarele vin cu un contur albastru, aceeasi nuanta fiind regasita si in jurul consolei centrale.

In dreptul echipamentelor optionale, Lodgy Stepway si Dokker Stepway vor sosi cu o lista destul de generoasa. Amintim aici sistemul Media Nav, climatizare, limitator-regulator de viteza si asistenta la parcare.

ACCESSOIRES DACIA

 

Motorizari – Dacia Lodgy Stepway si Dacia Dokker Stepway

Lodgy Stepway este disponibil în doua variante de motorizare pe benzina: TCe 115 CP si 1.6 MPI 85 CP, ambele asociate unei cutii de viteze manuale in 5 trepte. Pentru fanii motoarelor diesel, Dacia va oferi pe Lodgy Stepway unitatea de 1,5 litri dCi in versiunile de 90 sau 110 CP.

Spre deosebire de fratele Lodgy, Dokker Stepway propune o motorizare pe benzina si doua unitati diesel. Unitatea pe benzina dezvolta 115 CP si promite un consum mediu de 5,8 litri la 100 de kilometri si emisii de CO2 de 135 de grame per kilometru. In versiunea diesel, Dokker Stepway va fi disponibil cu motorul de 1,5 litri dCi de 75 si 90 CP.

 

 

 

Adaugă un comentariu