Oficial: Dodge Charger SRT Hellcat – Sedanul cu 717 CP si 880 Nm sub capota

Dodge a prezentat seara trecuta noul Charger SRT Hellcat. Desi modelul de peste Ocean a fost vazut in diverse fotografii scapate pe internet, oficialii americani au publicat si o galerie foto extinsa, si au oferit si detaliile cu privire la performantele masinii.

La nivel exterior, Dodge Charger SRT Hellcat dispune de o parte frontala extrem de agresiva, dominata de grila radiatorului si flancata de blocurile optice cu tehnologie LED.

De asemenea, vedem o capota prevazuta cu prize de aer, un eleron decent si un set de jante de 20 de inch din aluminiu, incaltate cu pneuri Pirelli P Zero.

La interior, clientii lui Dodge Charger SRT Hellcat vor gasi un volan tesit in parea de jos, scaune incalzite si ventilate si o tapiterie imbracata in piele Nappa si Alcantara.

De asemenea, americanii au pregatit un panou de instrumente digital, un sistem audio Harman Kardo cu 18 difuzoare si sistemul de infotainment Uconnect care ruleaza pe un ecran cu o diagonala de 8,4 inch.

dodge charger srt hellcat (39)

Sub capota, Dodge Charger SRT Hellcat dispune de motorul V8 de 6,2 litri capabil sa dezvolte 717 CP si 880 Nm. Bagajul de putere este manageriat de o transmisie automata cu opt rapoarte.

In aceste conditii, Dodge ne anunta ca noul Charger SRT Hellcat face sfertul de mila in 11 secunde, in timp ce viteza maxima se opreste in dreptul valorii de 328 km/h.

 

Adaugă un comentariu