Oficial: Mercedes-Maybach Pullman – Luxul suprem

Mercedes-Benz a prezentat noul Mercedes-Maybach Pullman. Modelul constructorului din Stuttgart va fi expus în premieră internațională în cadrul Salonului Auto de la Geneva, eveniment care își va deschide porțile pe 3 martie.

Descris drept modelul de lux suprem, Pullman are o lungime mai mare cu 1.053 de mm comparativ cu Mercedes-Myabach Clasa S, vehiculul de pe care a fost preluată arhitectura. De asemenea, noul produs german este cu 100 de mm mai înalt decât acelși model și are un ampatament de 4.418 mm.

Pentru că vorbim despre limuzina supremă, Mercedes-Maybach Pullman dispune de două scaune tip executive care se pot înclina cu un unghi maxim de 43,5 grade și care integrează un suport pentru picioare acționat electric. De asemenea, modelul va fi oferit și într-o versiune cu patru scaune în zona posterioară, așezate față în față, două câte două.

mercedes-maybach pullman (1)

Așa cum era de așteptat, pielea naturală devine laitmotiv în habitaclul lui Mercedes-Maybach Pullman, iar accesoriile din lemn completează tabloul luxului suprem.

Conform oficialilor germani, noul Mercedes-Maybach Pullman va fi disponibil alături de motorul twin-turbo V12 de 6,0 litri care produce 530 CP și 830 Nm. Din păcate, acestea sunt singurele informații cu privire la performanțele modelului din Stuttgart.

Adaugă un comentariu