Oficial: Noul Chevrolet Volt promite performanțe sporite și o autonomie în modul electric de 80 de kilometri

Chevrolet a prezentat noua generație a lui Volt.

Modelul producătorului american integrează acum un look ceva mai atrăgător, un interior nou și un tren de rulare îmbunătățit.

 

Chevrolet Volt – Design

La nivel estetic, noul Chevrolet Volt este cu siguranță mult mai atrăgător decât predecesorul său. Grila frontală mult îmbunătățită este acum flancată de un set de blocuri optice alungite care inspiră și puțină agresvitate. Plafonul are o formă îmbunătățită din punct de vedere aerodinamic, iar zona posterioară păstrează look-ul consacrat. La final, amintim de noile jante de 17 inch încălțate cu pneuri Michelin Energy Saver.

chevrolet volt (13)

Chevrolet Volt – Interior

Pentru început, Chevrolet spune că noul Volt promite spațiu pentru cinci pasageri, însă acest lucru șterge imaginea clasică a modelului american. Bordul a fost modifcat complet iar sistemul de infotainment MyLink împreună cu accesoriile din metal completează noul look. Consola centrală “plutitoare” și luminile ambientale de culoare albastră pun punct în ceea ce privește modificările aduse la interior.

chevrolet volt (5)

Chevrolet Volt – Sistem de propulsie

Noul Chevrolet Volt integrează acum noul sistem de propulsie Voltec. Acesta dispune de un motor electric, de un propulsor pe benzină de 1,5 litri cu funcție de range extender și de un acumulator litiu-ion de 18.4 kWh. Motorul electric produce 149 CP și 398 Nm, în timp ce propulsorul convențional oferă 100 CP. În urma modificărilor aduse de GM, sistemul de propulsie promite eficieță sporită, o autonomie în modul 100% electric de 80 de kilometri și nu în ultimul rând performanțe mai bune. Acumulatorul noului Chevrolet Volt poate fi încărcat în 4 ore și jumătate la o priză cu tensiune de 230V, dar oferă și o alternativă de încărcare la 120V (13 ore).

chevrolet volt (19)

Adaugă un comentariu