Oficial: Polaris Slingshot – Performante si senzatii de top cu doar trei roti

Polaris a prezentat noul Slingshot, o masinarie cu trei roti capabila sa-ti ofere cele mai interesante senzatii atat pe circuit, cat si pe soselele publice.

La nivel estetic, Polaris Slingshot pare a fi copilul nelegitim dintre un KTM X-Bow si un Can-Am Spyder. Vehiculul american dispune de doua locuri si de un motor de 2,4 litri EcoTec de provenienta GM. Acesta este capabil sa ofere 176 CP la 6,200 rpm si 225 Nm la 4,700 rpm.

Resursele unitatii sunt transmise rotii din spate cu ajutorul unei transmisii manuale in cinci rapoarte. Pentru moment, oficialii americani inca nu au publicat si performantele triciclului, insa masa de doar 771 de kilograme ne duce cu gandul la un sprint 0 – 100 km/h extrem de rapid.

Citeste si: Noul producator britanic de masini sport Zenos va concura cu Ariel, Caterham si KTM

polaris slingshot

La nivel exterior, Polaris Slingshot dispune de stopuri cu tehnologie LED si vine cu jante de 18 inch pe fata, in timp ce roata spate are o dimensiune de 20 de inch.

La interior, clientii viitorului Polaris Slingshot vor gasi un sistem de infotainment care functioneaza cu ajutorul unui ecran LCD de 4,3 inch. In plus, acestia vor avea parte de un sistem audio, de conectivitate Bluetooth si USB, dar si de o camera pentru mersul cu spatele.

http://www.youtube.com/watch?v=lyDN3wI–Mw

Via | AutoExpress

 

Adaugă un comentariu