Oficial: Seat Leon ST Cupra – Pentru familistul din tine

Seat a prezentat noul Leon ST Cupra și Cupra 280, versiunile de performanță ale break-ul iberic capabile să combine latura practică cu sportivitatea.

Cel mai probabil, noul model al spaniolilor va fi expus în premieră internațională în cadrul Salonului Auto de la Geneva, eveniment care își va deschide porțile la începutul lunii martie.

 

Design exterior – Seat Leon ST Cupra

La nivel exterior, Seat Leon ST Cupra si ST Cupra 280 dispune de blocuri optice cu tehnologie LED, de stopuri cu același tip de iluminare, jante de 18 inch pentru ST Cupra, respectiv 19 inch pentru ST Cupra 280. Versiunea mai potentă a break-ului iberic va primi și un eleron discret, dar și etriere inscripționate cu numele modelului.

Pentru interior, spaniolii au pregătit lumină aminbientală LED și sistemul de infotainment Media System Plus care include un ecran tactil de 6,5 inch.

seat leon st cupra (5)

Motorizare – Seat Leon ST Cupra

Sub capotă, Seat Leon ST Cupra și ST Cupra 280 dispune de motorul turbo de 2,0 litri benzină. În prima versiune, unitatea promite 265 CP și 350 Nm. În aceste condiții, accelerația 0 – 100 km/h are loc în 6,2 secunde, în echiparea cu transmisie manuală, respectiv 6,1 secunde, în versiunea cu DSG.

Seat Leon ST Cupra 280 dezvoltă, după cum sugerează și numele, 280 CP și 350 Nm între 1,700 și 5,600 rpm. Astfel, accelerația de la 0 la 100 km/h se desfășoară în 6,1 secunde (cutie manuală), respectiv 6,0 secunde (transmisie DSG).

Dacă nu sunteți mulțumiți de ce oferă până acum noul Leon ST Cupra, ibericii pun la dispoziție și pachetul Performance care aduce în prim-plan etriere Brembo de dimensiuni ma mari și jante și anvelope speciale.

Am păstrat pentru final sistemul Dynamic Chassis Control (DCC) capabil să modifice, cât ai clipi, caracteristicile șasiului în funcție de starea drumului.

Adaugă un comentariu