Oficial: Veyron Ettore Bugatti – Ultima editie speciala Legends

In 2013, Bugatti a inceput o campanie denumita “Legendele Bugatti”, prin intermediul careia a lansat o serie de versiuni speciale bazate pe Veyron Grand Sport Vitesse.

Astazi, oficialii din Molsheim pun punct acestei campanii cu ultimul model special. Botezat Veyron Ettore Bugatti, supercar-ul a fost conceput pentru a-l celebra pe parintele fondator al companiei.

Conform oficialilor Bugatti, ultima editie speciala din gama Legends va fi expusa in cadrul Concursului de Eleganta de la Pebble Beach. Ca si pana acum, productia lui Veyron Ettore Bugatti va fi limitata la doar trei exemplare, fiecare dintre acestea avand un pret de 2,35 de milioane de euro.

Citeste si: Succesorul lui Bugatti Veyron va dezvolta peste 1.500 CP

La nivel exterior, Bugatti Veyron Ettore Bugatti vine cu o serie de accesorii inspirate de modelul Type 41 Royale din 1932. Partea frontala este fabricata din aluminiu polisat manual, in timp ce zona posterioara a fost vopsita intr-un albastru foarte inchis.

012_legend_ettore_bugatti_steering_wheel_centre_console

Un alt accesoriu interesant sunt jantele. Acest design a fost desenat pentru prima data de Ettore Bugatti, iar cele de pe versiunea speciala a lui Veyron reprezinta o evolutie a primelor schite. De asemenea, semnatura lui Ettore Bugatti poate fi regasita la nivelul caroseriei.

La interior, Bugatti Veyron Ettore Bugatti vine cu o serie de accesorii speciale din fibra de carbon si piele. Asa cum probabil deja stiti, sub capota modelului din Molsheim gasim unitatea W16 de 8,0 litri capabila sa ofere 1.200 CP la 6.400 rpm si 1.500 Nm intre 3.000 si 5.000 rpm.

Adaugă un comentariu