Oficial: Volvo S60 Cross Country – Sedanul migrează în off-road

Volvo S60 Cross Country a fost prezentat cu câteva zile înainte de debutul programat pentru Salonul Auto de la Detroit.

Prin intermediul noului model, suedezii aduc sedanul în off-road, un lucru extrem de rar întâlnit până acum în industrie.

 

Volvo S60 Cross Country – Design

După cum o sugerează și numele, noul Volvo S60 Cross Country vine cu o gardă la sol mai înaltă cu 65 de milimetri comparativ cu sedanul din care derivă și va fi oferit alături de un sistem de tracțiune integrală. Astfel, sedanul scandinav promite experiențe de conducere unice în off-road. Conform oficialilor Volvo, noul S60 Cross Country va fi disponibil pe diverse piețe din Europa și în versiunea cu tracțiune față.

Pentru ca lucrurile să se desfășoare corespunzător, noul Volvo S60 Cross Country va putea fi echipat cu jante de 18 sau 19 inch și cu anvelope cu profil înalt pentru a face față cu brio încercărilor din off-road.

 

Volvo S60 Cross Country – Motorizări

Sub capotă, modelul scandinav se va bucura de aportul motorului T5 în versiunea All-Wheel Drive care promite 254 CP în Europa. De asemenea, clienții de pe bătrânul continent vor putea comanda noul Volvo S60 Cross Country alături de unitatea D4 de 190 CP sau împreună cu agregatul D5 de 2,4 litri.

Adaugă un comentariu