Opel Insignia Grand Sport – Poze și detalii oficiale cu noua generație

În urmă cu câteva luni, Opel a lansat în piață o serie de informații cu privire la noua generație Insignia. Numele modelului din Russesheim s-a modificat în Insignia Grand Sport, dimensiunile au crescut, iar zona tehnologică a fost îmbunătățită masiv.

Din pricina unor imagini spion, Opel se vede nevoit să publice detaliile și fotografiile cu noua generație Insignia Grand Sport.

Din punct de vedere estetic, Opel Insignia Grand Sport a fost inspirat de conceptul Monza, prototip pe care l-am admirat în 2013. Alura de coupe cu patru uși este adoptată de Insignia, iar acest lucru îl putem deduce din coeficientul aerodinamic de 0.26.

2017-opel-insignia-grand-sport-14

Așa cum spuneam și mai sus, Insignia Grand Sport a crescut ușor în dimensiuni (lungimea este de 4897 mm), iar cea mai importantă modificare a avut loc la nivelul ampatamentului care acum este cu 9,2 centimetri mai mare. Pe scurt, și mai mult spațiu pentru pasageri. Deși are proporții noi, Insignia are o masă proprie mai mică cu 175 de kilograme comparativ cu generația pe care o înlocuiește. Acest aspect va aduce beneficii în materie de sportivitate și eficiență.

La interior, Insignia Grand Sport se face remarcată prin apariția unui ecran central de dimensiuni generoase și fără rame. Sistemul multimedia va integra funcționalitatea Apple CarPlay și Android Auto și va dispune de aplicații dedicate. Chiar dacă informațiile oficiale nu sunt complete, știm deja că Opel Insignia Grand Sport va beneficia de un sistem Flex Ride (integrează un tren de rulare adaptiv) complet revizuit, de o cutie automată cu 8 trepte, farurile cu matrice LED, un head-up display, dar și un sistem inteligent de tracțiune integrală, promovat ca fiind cel mai avansat din segmentul mediu.

De asemenea, sistemul OnStar cu conexiune LTE nu va lipsi, conectivitatea fiind extrem de importantă pentru multe din funcțiile pe care le vom vedea la Insignia Grand Sport. Pentru moment, oficialii Opel nu au oferit detalii referitoare la motorizările disponibile, dar ne anunță că vom vedea pe viu noul model în luna martie, la Salonul Auto de la Geneva.

Adaugă un comentariu