Peugeot Expert – Poze și detalii cu noua generație

Peugeot a publicat primele imagini și detalii cu noua generație a utilitarei Expert. Modelul va fi disponibil în versiunile de caroserie Combi, Extended Cabs (cu 5 sau 6 locuri) și Platform Cab.

Totodată, francezii oferă și trei lungimi diferite pentru noua generație Peugeot Expert. Astfel, utilitara va putea fi comandată cu o lungime de 4,6 metri, 4,95 metri sau 5,3 metri, în funcție de necesitățile fiecăruia.

În plus, Peugeot a pus punct și în cazul problemei parcărilor subterane. Așa se face că versiunea de 4,6 metri lungi are o înălțime de doar 1,9 metri, iar tu vei avea acces în orice spațiu de parcare subteran.

Citește și: Povestea leului de pe sigla Peugeot

Interiorul lui Peugeot Expert poate fi garnisit cu un head-up display, cu tehnologia de recunoaștere a semnelor de circulație, dar și cu un sistem de frânare automată. În plus, mulțumită tehnologiei Moduwork, scaunele pot fi configurate mult mai facil. Pentru un plus de siguranță în timpul parcărilor, Peugeot pune la dispoziție o cameră pentru marșarier cu vedere la 180 de grade.

Citește și: Peugeot și Citroen sunt primii constructori care au publicat consumul real al mașinilor

Sub capota lui Peugeot Expert se vor afla doar unități diesel, a căror putere variază de la 95 CP la 180 CP. Transmisia va fi asigurată fie de o cutie manuală, fie de una automată.

Adaugă un comentariu