Porsche 911 GTS în viziunea TechArt

Casa de tuning TechArt a publicat primele imagini și informații cu privire la pachetul de caroserie conceput pentru noul 911 GTS. Conform oficialilor germani, noul kit îi oferă sportivei din Stuttgart un plus de sportivitate și câteva accente personale.

Noul Porsche 911 GTS a primit un spoiler frontal nou, praguri laterale revizuite și un eleron puțin supradimensionat. De asemenea, TechArt pune la dispoziția celor interesați jante noi, un sistem de evacuare sport și o serie de elemente de caroserie din fibră de carbon.

Citește și: Porsche 911 GTS – Puntea dintre Carrera S si 911 GT3

În plus, sistemul Noselift va înălța cu 45 de milimetri partea fronală a mașinii. La interior, noul 911 GTS poate fi echipat cu o nouă tapițerie din piele și cu accesorii din fibră de carbon. Alături de acestea, TechArt oferă un volan sport și ceasuri de bord modificate.

Din păcate, oficialii casei de tuning germane nu au anunțat nimic cu privire la un pachet de performanță. În aceste condiții, motoul de 3,8 litri cu șase cilindri produce 430 CP pe care îi transmite pe șosea cu ajutorul unei transmisii PDK.

Adaugă un comentariu