Porsche Cayenne Turbo a primit un pachet din partea TechArt

Casa de tuning germană TechArt a publicat un kit de caroserie pentru Porsche Cayenne Turbo. Conform oficialilor casei de tuning, pachetul a fost gândit de la 0 și poate fi comandat și cu o serie de elemente din fibră de carbon, menite să reducă masa totală a SUV-ului german.

Spoilerele au fost îmbunătățite masiv, prizele de aer au dimensiuni mult mai mari, iar capota are acum un look nou. Aripile laterale au fost și ele modificate, pragurile sunt noi, iar jantele masive, de 22 de inchi, completează pachetul oferit de TechArt.

porsche cayenne turbo by techart (7)

Ca orice monstru dezvoltat de TechArt, din ecuație nu putea lipsi nici o îmbunătățire a motorului. Astfel, unitatea de 4,8 litri produce acum 700 CP și 920 Nm. În urma acestor modificări, Porsche Cayenne Turbo by TechArt reușește să accelereze de la 0 la 100 km/h în 4,1 secunde, iar viteza maximă se oprește în dreptul valorii de 295 km/h.

TechArt nu a publicat nicio imagine cu interiorul, însă ne-au asigurat că oferă o tapțerie nouă, ceasuri de bord restilizate, praguri iluminate și alte accesorii speciale.

Adaugă un comentariu