Porsche Macan facelift – Poze și detalii oficiale

Porsche a publicat în cursul zilei de azi poze și detalii oficiale cu Macan facelift. Deși au trecut fix doi ani de la prezentarea modelului, Porsche a decis că este momentul să aducă o serie de îmbunătățiri celui mai mic SUV din gamă.

La nivel exterior, Porsche Macan facelift primește prize de aer restilizate, lumini de ceață cu forme noi, jante cu un design diferit și blocurile optice full-LED cu Porsche Dynamic Light System Plus, tehnologie care promite o experiență îmbunătățită pe timp de noapte. Tot la exterior, amintim de modificările aduse terminațiilor sistemului de evacuare și asupra semnăturii optice a stopurilor.

La nivelul habitaclului, Porsche Macan facelift integrează noul sistem de infotainment Porsche Communication Management (PCM). Acesta folosește un ecran tactil de 7 inchi cu o rezoluție înaltă și cu funcții multi-touch.

porsche macan facelift (4)

Cei care optează pentru versiunea Macan Turbo pot alege noi pachete de personalizare. Acestea aduc modificări consistente, atât la interior, cât și la exterior. De asemenea, nemții spun că au lucrat și la sistemul de direcție al lui Macan, aceasta fiind singura modificare de ordin tehnic.

În Germania, prețul de pornire al lui Macan facelift este de 60.548 de euro pentru Macan S Diesel. Porsche Macan S pleacă de la 61.143 de euro, în timp ce Macan Turbo are un preț de 83.753 de euro.