Porsche nu o să lanseze modele mai mici decât Boxster sau Macan

Porsche a reușit să facă performanță și în zona SUV-urilor. Cayenne și Macan reprezintă artileria constructorului din Stuttgart, iar aceasta este completată de micuțul Boxster. Dar acesta este ultimul pas pentru Porsche.

Oficialii companiei spun că mirajul lansării unor modele mai mici decât Macan sau Boxster este mare, însă acest lucru nu se va întâmpla. Informațiile vin din partea lui Detlev von Platen, șeful global al diviziei de vânzări Porsche.

Acesta a declarat că în acest moment, Porsche nu lucrează la cel de-al treilea SUV, produs despre care se zvonea în urmă cu câteva luni. În plus, conducerea Porsche se gândește la moșternirea brandului și la ce reprezintă în acest moment pe piață. Oficialii constructorului din Stuttgart cred că debutul într-o zonă de piață cu prețuri mai mici ar știrbi din imaginea de brand.

“Suntem un producător exclusivist de mașini sport. Nu am avea nimic de câștigat pe viitor din lansarea unui Porsche mai ieftin. Aici nu vorbim despre cantitate, ci despre calitatea produselor pe care le facem”, a declarat oficialul Porsche.

Via | Carscoops