Prețuri în România: Au fost deschise listele de comenzi pentru Renault Clio facelift

Gama simplificată a noului Renault Clio include acum trei versiuni de echipare generoase – Evolution, Techno și Esprit Alpine. Alegerea grupurilor motopropulsoare este cea mai cuprinzătoare din categoria sa, astfel încât fiecare client poate găsi o configurație care să se potrivească obiceiurilor sale de condus – fie că este hibrid, bi-fuel (benzină și GPL), benzină sau motorină. Una dintre principalele noutăți ale Noului Clio este motorul complet hibrid E-Tech de 145 CP.

Politica de marketing a Renault, bazată pe diversitatea controlată a gamei, costurile mai mici de producție și distribuție, face ca noul Clio să poată oferi prețuri competitive și costuri de utilizare atractive.

Partea frontală a noului Clio este dinamică, logo-ul său iese în evidență, semnătura luminoasă a fost complet schimbată, iar liniile sale sunt mai accentuate și exacte, oferindu-i un aspect mai sportiv și un caracter mai atractiv. Noua tehnologie Clio a fost, de asemenea, actualizată: toate versiunile vin acum cu un cluster digital. Iar experiența vieții la bord a fost îmbunătățită cu un habitaclu mai primitor și mai confortabil. Veți găsi materiale mai nobile, mai sustenabile și de calitate superioară imediat ce deschideți ușa.

Echiparea de bază Evolution începe de la 14.300 de euro (TVA inclusă), iar primul motor în gamă este SCe 65 CP. Pe lângă partea frontală complet reproiectată, noul logo Nouvel’R din crom satinat, aflat în centrul grilei și lămpile spate modernizate cu capace transparente (disponibile acum pe toate versiunile), clienții pot alege să se bucure de noile faruri full-LED într-o matrice verticală semi-diamantată cu până la cinci module de fascicul de înaltă tehnologie. Bara de protecție spate a fost și ea revizuită: pe această versiune de echipare este în culoarea negru mat.

Versiunea Techno începe de la 18.500 de euro (TVA inclusă) pentru motorizarea TCe cu 90 CP. Scaunele, panourile ușilor și tabloul de bord sunt îmbrăcate într-o țesătură Modal inovatoare, provenită în proporție de 60% din surse biologice, cunoscută pentru atingerea sa excepțional de moale. Baza grilei frontale este acum prevăzută cu o lamelă aerodinamică de aceeași culoare ca și caroseria, iar bara de protecție spate este de culoarea negru lucios. Această versiune de echipare vine cu jante de 16 inchi din aliaj negru diamantat.

Versiunea Esprit Alpine începe de la 20.400 de euro (TVA inclusă) pentru versiunea TCe 90, în timp ce motorizarea E-Tech ridică prețul la 24.700 de euro. Caracterul său sportiv și elegant combină semnele distinctive ale mărcii Alpine cu noul limbaj de design Renault pentru a duce intensitatea Noului Clio la noi culmi. Lamela aerodinamică și baza barei de protecție spate sunt în culoarea Matte Shale Grey. Scaunele tapițeriei Esprit Alpine sunt, de asemenea, realizate cu materiale durabile: 72% PET reciclat (polietilenă) pe șezut și spătar, și un material textil acoperit cu granulație reciclată 13% pe părțile laterale.

Adaugă un comentariu