Primele imagini cu Fiat Toro, pick-upul italian destinat pieței sud-americane – Update

Update: Fiat readuce în atenția publicului proaspătul pick-up Toro. De această dată, modelul producătorului italian își etalează designul părții posterioare. Vedem în zona centrală un logo supradimensionat care ascunde deschiderea dublă pentru benă. Așa cum era normal, Fiat a publicat o imagine cu vârful de gamă al lui Toro. fiat toro pick-up

————

16.10.2015

În urmă cu câteva săptămâni, fotografii spion au reușit să-l surprindă pe Fiat Toro, pick-upul gândit pentru piața din Brazilia.

Noul model are 4.915 mm lungime, poate transporta până la cinci persoane și are o sarcină utilă de până la 1.000 de kilograme.

Pick-upul va fi disponibil în trei versiuni de echipare: Urban, Adrenaline și Country. Ultima dintre acestea promite jante de 18 inchi, climatizare pe două zone, suspensii dedicate ieșirilor în off-road și alte sisteme de asistare a șoferului.

2016 fiat toro (1)

La interior, Fiat Toro se laudă cu sistemul de infotainment Uconnect care comunică cu ocupanții prin intermediul unui ecran tactil de 5 inchi. Pe lista de opționale, clienții vor găsi un plafon panoramic, tapițerie îmbrăcată parțial în piele și un sistem audio cu subwoofer.

Sub capotă, Fiat Toro va fi oferit fie cu motorul 1.8 16v E-Torq Flex, fie cu cel de 2,0 litri Multijet. Primul dintre propulsoare vine alături de cutia automată cu șase rapoarte și poate fi comandat doar în versiunea 4×2. Unitatea diesel poate fi echipată fie cu transmisia manuală cu șase trepte, fie cu una automată cu nouă raporte și este disponibilă și într-o configurație 4×4.

Via | WCF