Problemele Samsung Note 7 s-au aplecat și asupra mașinilor. Un Grand Cherokee a luat foc din cauza smartphone-ului

Samsung trece prin clipe grele. Note 7, vârful de gamă al producătorului de electronice, se confruntă cu probleme mari, iar până acum 35 de exemplare au explodat sau au luat foc.

Se pare că problema bateriei folosită de Note 7 s-a răsfrânt și asupra unui Jeep Grand Cherokee. Nathan Dornacher, un șofer din Florida, susține că mașina sa a luat foc din cauza telefonului produs de Samsung.

Acesta a lăsat dispozitivul să se încarce în interiorul mașinii, timp în care a mers alături de soția sa să ducă un birou în casă. Când s-a întors, americanul a găsit interiorul mașinii în flăcări.

Din păcate, omul a întârziat prea mult cu extinctorul, motiv pentru care focul a cuprins întregul vehicul. Până la sosirea pompierilor, mașina a ars complet.

“Am fost anunțați cu privire la problema domnului Dornacher și investigăm cauzele care au dus la provocarea accidentului. Ținem la siguranța clienților și de aceea le recomandăm să meargă în magazine și schimbe telefoanele cu probleme cu unele noi”, se arată într-un comunicat Samsung.

Producătorul de electronice a trimis deja o echipă proprie pentru a investiga incidentul din Florida.

Via | Autoblog

Adaugă un comentariu