Dacia Logan MCV și Pickup: iată cum ar putea arăta

Dacia a prezentat deja noua generație a sedanului Logan. Celelalte versiuni posibile — breakul MCV, autoutilitara Pickup — s-au născut deja din randări.

Citește și:

OFICIAL: Noile Dacia Sandero, Sandero Stepway și Logan

Dacia Logan MCV second hand: Preț bun, dar când e nouă

Dacia și Renault au stabilit un record de vânzări online în România. Câte mașini vând pe zi

Dacia Duster Summer: Vară în Europa de Est

Dacia a prezentat recent noile generații ale modelelor Logan, Sandero și Sandero Stepway, însă nu a menționat nimic despre versiunea break a lui Logan, MCV. Încă nu se știe dacă aceasta urmează să apară ulterior sau dacă va fi eliminată din gamă, însă știm că artiștii digitali — în cazul acesta, X-Tomi Design — s-au pus pe treabă și au creat deja în virtual o versiune break pentru Logan.

Acesta a păstrat toate elementele prezente pe noul Logan, însă i-a făcut acestuia un portbagaj mai voluminos, integrat în mod armonios în liniile limbajului de design viitor. Din ce ne dăm seama, nu a ținut cont de faptul că MCV are un ampatament mai mare decât sedanul, însă nici așa nu arată urât — dimpotrivă, pare mai pus laolaltă, mai compact.

Și dacă tot s-a pus să-și imagineze versiuni de caroserie pentru noua Dacia, artistul maghiar a încropit și o Dacia Pickup — o caroserie bazată pe platforma lui Logan MCV, prezentată odată cu prima generație a modelului, în 2007. În prezent, pe unele piețe, este comercializat ca Nissan NP200.

Adaugă un comentariu