Range Rover Evoque Ember, ediție limitată pentru piețele principale

Land Rover a anunțat că Range Rover Evoque a primit o serie de modificări. Cea mai importantă schimbare constă în adoptarea sistemului de infotainment InControl Touch Pro.

Acesta folosește un ecran tactil de 10,2 inchi și integrează o serie de funcții asemănătoare cu cele ale unui telefon mobil inteligent. În plus, britanicii spun că răspunsul sistemului multimedia a fost îmbunătățit.

Citește și: Cu Range Rover-ul la metrou

După cum deja știți, acest sistem de infotainment a fost deja implementat pe proaspătul Range Rover Evoque Convertible. Conform producătorului britanic, îmbunătățirile vor fi disponibile începând cu luna septembrie a anului curent.

Citește și: Un Range Rover traversează un pod din hârtie

Totodată, Land Rover a anunțat și o ediție specială pentru Evoque. Denumită Ember, aceasta are o caroserie vopsită în negru cu o serie de elemente roșii. Range Rover Evoque Ember va putea fi achiziționat timp de trei luni și va fi disponibil pe piețele atent selectate de britanici. Vorbim despre Marea Britanie, Coreea de Sud, Australia, Rusia, Japonia, India, China, Africa de Sud și Brazilia.

Adaugă un comentariu