Range Rover Velar este noul rival pentru Porsche Macan

Jaguar Land Rover a anunțat că familia Range Rover se va mări. Numele noului membru este Velar și va fi prezentat într-un cadru oficial cu ocazia Salonului Auto de la Geneva, eveniment care își va deschide porțile la începutul lunii viitoare.

Noul Range Rover Velar a fost gândit pentru a umple golul dintre Evoque și Range Rover Sport și ar urma să ducă un duel cu BMW X4, Mercedes-Benz GLC Coupe și Porsche Macan.

Vezi și: Range Rover ajunge la capătul pământului pentru o galerie foto genială

În prima imagine teaser publicată de Land Rover vedem doar partea de sus a viitorului Range Rover Velar. Observăm cum modelul britanic va avea un plafon panoramic extrem de generos, stopuri poziționate orizontal și un ecran central de dimensiuni mari.

La baza lui Range Rover Velar va sta aceeași arhitectură care în prezent se regăsește și sub Jaguar F-Pace. Gama de motorizări va include unitățile din familia Ingenium, un V6, dar și un V8 pentru versiunea de performață. Din această ecuație nu trebuie exclusă și o variantă echipată cu un sistem de propulsie hibrid.

Vezi și: Istoria Range Rover în mai puțin de 90 de secunde

“Noi îi spunem lui Velar, Range Roverul avangardist. Modelul aduce o nouă dimensiune a modernității și elganței în cadrul brandului. Range Rover Velar are menirea să schimbe totul”, a declarat Gerry McGovern, șeful de design Land Rover.

Adaugă un comentariu