Renault Alaskan – Poze și detalii oficiale

Renault a publicat primele imagini oficiale și detalii cu noul Alaskan. Pick-upul va fi disponibil pentru început în America Latină, urmând ca după aceea să ajungă și pe restul piețelor unde activează producătorul francez.

Din punct de vedere estetic, Renault Alaskan se aseamănă foarte mult cu conceptul din care derivă. Zona frontală a primit grila masivă și logo-ul supradimensionat, iar blocurile optice au fost inspirate de Kadjar. Designul atletic și robust se face remarcat prin aripile laterale de mari dimensiuni care pot “ascunde” jante cu diametrul cuprins între 16 și 18 inchi.

Modelul producătorului francez are o capacitate de încărcare de o tonă, iar garda la sol de 230 de mm promite performanțe bune în off-road. Renault Alaskan va fi disponibil în versiunea cu cabină simplă sau dublă, iar pentru un plus de confort, francezii pun la dispoziție și scaune cu reglaj electric și încălzite.

Sub capotă, Renault Alaskan va fi echipat cu motorul diesel de 2,3 litri biturbo în versiunile de putere de 160 CP sau 190 CP. Renault pune la dispoziție o cutie manuală cu șase trepte sau una automată cu șapte rapoarte, iar clienții vor putea alege și o versiune cu tracțiune integrală.

Articol în curs de redactare.

Adaugă un comentariu