Rolls-Royce a lansat ediția specială Phantom Limelight Collection

Rolls-Royce a prezentat astăzi primele detalii și imagini oficiale cu seria Limelight Collection dedicată modelului Phantom. Conform oficialilor producătorului britanic, noua ediție specială este dedicată acelor persoane care se află în centrul atenției.

Descris drept cel mai bun companion, Rolls-Royce Phantom Limelight Collection a fost dezvoltat de divizia Bespoke și oferă o serie de accesorii speciale. În primul rând, scaunele individuale din spate au fost dezvoltate în colaborare cu o echipă de medici care au determinat poziția optimă a corpului pentru o relaxare perfectă în momentul deplasării cu mașina.

rolls-royce phantom limelight collection (5)

Tot la interior, clienții vor putea alege între două teme: Light și Dark. Prima dintre acestea oferă nuanța Seashell cu accesorii contrastante în culoarea Navy Blue, în timp ce tema Dark se laudă cu o bază Navy Blue. Habitaclul dispune de o serie de spații de depozitare special dedicate bijuteriilor.

La exterior, Phantom Limelight Collection dispune de jante speciale în nouă spițe și o caroserie vopsită în culoarea Gala Blue. Conform oficialilor Rolls-Royce, noua ediție specială Phantom Limelight Collection va fi produsă în doar 25 de exemplare.

Adaugă un comentariu